Over ons

Dit bedrijf kunnen wij natuurlijk niet runnen zonder onze enthousiaste team aan vaste -en parttime medewerkers. De meeste medewerkers werken hier al jaren, waardoor ze precies weten wat er op ons bedrijf staat te gebeuren. Elk seizoen is weer anders. Zo staan we stek te steken, zo zijn we perkplanten aan het oogsten, en voor we het weten zitten we weer in de snijbloemen. Een heel divers aan werkzaamheden. Onze belangrijkste drijfkracht is onze service, snelheid en kwaliteit aan planten & bloemen.

Samen moeten wij het doen!

Aad Zuijderwijk

Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de teelt en in-en verkoop van onze prachtige producten. Ik ga graag het gesprek met iedereen aan, klanten, leveranciers, adviseurs of personeel. Onder een lekker bakkie koffie is iedereen welkom op ons bedrijf. Uiteraard ben ik altijd telefonisch bereikbaar op nummer: 06-53566426

Caroline Knoppert-Zuijderijk

Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de administratie, in-en verkoop, personeel, logistiek, Social media en marketing van het Tuincentrum. Daarnaast vind ik het heerlijk om in de winkel mee te helpen wanneer het druk is.

Maurits Zuijderwijk

Binnen ons bedrijf ben ik verantwoordelijk voor de teelt, logistiek, techniek en personeel. Ik ben veel op de werkvloer te vinden en heb daarom snel in de gaten als er dingen anders kunnen. Zo blijft het bedrijf snel en efficient werken.