Onze kwekerij

Onze Kwekerij en Tuincentrum liggen in het mooie Westland, in het dorpje Monster. Tussen al de kassen van het Westland vindt u 1 km van de kust de kassen van de Zonnebloem. Daar waar de perkplanten in een mooi familiebedrijf al vanaf 1970 worden geteeld.

Aad en Trees Zuijderwijk begonnen met 8.000 m2 en de loop der jaren zijn we gegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een teeltoppervlakte van ca. 5ha. En zijn we naast perkplanten, ook snijbloemen gaan kweken.

Sinds 2012 hebben Aad en Trees hun tuinbouw bedrijf met trots overgedragen aan hun 2 zonen en dochter. Wij, Aad, Caroline en Maurits zijn met veel plezier en enthousiasme het prachtige bedrijf van onze ouders aan het voortzetten. Uiteraard met nieuwe ideeën.

Daarom zijn we, naast de kwekerij, in 2013 begonnen met de verkoop aan particulieren. Vanaf april 2013 zijn we vooraan de Zwartendijk begonnen met ons Tuincentrum. Er is voldoende parkeer gelegenheid gecreëerd. Een aparte ingang (rolstoelvriendelijk), zodat iedereen welkom is op onze kwekerij. Kom in de Kas het hele jaar door. Zeker in de maanden mei, juni en juli en augustus is het een pracht om te zien hoe alles groeit en bloeit, in onze hangende tuin. Met een heerlijk (gratis) bakkie koffie, kunt u genieten van de oase aan bloeiende planten en bloemen.

U bent van harte welkom in de fleurigste winkel/kas van het Westland!
Samen met ons enthousiaste team aan medewerkers zorgen wij voor kwaliteit en kennis van planten. En staat bij ons persoonlijke service op nummer 1.
In onze kwekerij telen en oogsten we vanaf april t/m juni stek perkplanten voor de groothandel, op een oppervlakte van circa 5ha. Vanaf augustus gaan wij de snijbloemen in, als eerste zijn dat de Carthamus , vervolgens de Lisianthus, deze bloemen verkopen we uiteraard ook in ons Tuincentrum. In de maanden januari t/m half maart, zijn we druk bezig met het stekken van de perkplanten.